rijstpap met bruine suiker
Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in volle melk in plaats van in water. Voeg een zakje saffraanpoeder toe. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap met bruine suiker

ingrediënten - info dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker
Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en meng met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
Creatief Koken de              passie kookvurige
Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in volle melk in plaats van in water. Voeg een zakje saffraanpoeder toe. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap

met bruine suiker

ingrediënten - info dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker
Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en meng met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
Bereiding Ingrediënten receptfiche receptfiche
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige