Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in melk met toevoeging van een zakje saffraan. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap met bruine suiker

dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker

Erfgoedgerechten

Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en leng aan met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
de              passie Creatief Koken kookvurige
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in melk met toevoeging van een zakje saffraan. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap

met bruine suiker

dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker

erfgoedgerechten

Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en leng aan met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
de              passie Creatief Koken kookvurige
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid