rijstpap met bruine suiker
Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in volle melk in plaats van in water. Voeg een zakje saffraanpoeder toe. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap met bruine suiker

Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en meng met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
Creatief Koken de              passie kookvurige
dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker
print
Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking maar wel in volle melk in plaats van in water. Voeg een zakje saffraanpoeder toe. De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe. Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.

rijstpap

met bruine suiker

Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en meng met wat halfopgeklopte room. Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
30 gr bloem 1 vanillestokje 1 zakje vanillesuiker 25 cl room saffraan kaneel bruine suiker
dessertrijst volle melk 1 ei 2 eidooiers 25 cl melk 100 g fijne suiker
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige