Kook de dessertrijst volgens de instructies op de verpakking
maar wel in volle melk in plaats van in water. Voeg een zakje
saffraanpoeder toe.
De pudding: kook de 25 cl melk met het gesplitst
vanillestokje. Klop 1 ei, 2 dooiers en 100 gr suiker op tot een
schuimige massa. Voeg 30 g bloem en de vanillesuiker toe.
Giet er de helft van de hete melk bij. Meng goed en giet alles
bij de resterende melk. Blijf roeren tot de pudding ontstaat.
rijstpap met bruine suiker
ingrediënten - info
dessertrijst
volle melk
1 ei
2 eidooiers
25 cl melk
100 g fijne suiker
Klop de room halfvast. Roer de pudding onder de rijst en
meng met wat halfopgeklopte room.
Laat de rijstpap afkoelen en serveer met bruine suiker.
30 gr bloem
1 vanillestokje
1 zakje vanillesuiker
25 cl room
saffraan
kaneel
bruine suiker