escargots in lookboter
Koop de slakjes in een blik of een potje, of zoals op de foto, in de schelp. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en vul de schelpen. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

escargots in lookboter

ingrediënten - info slakken boter
de              passie Creatief Koken kookvurige
knoflook sjalot peterselie peper & zout
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Koop de slakjes in een blik of een potje, of zoals op de foto, in de schelp. Pers de gepelde knoflookteentjes. Snijd een sjalotje in zeer fijne brunoise. Hak de peterselie. Meng de boter op kamertemperatuur met deze en de andere ingrediënten en vul de schelpen. Zet 10 minuten in een oven voorverwarmd op 185°C tot de boter borrelt. Dien op met stokbrood.

escargots

in lookboter

ingrediënten - info slakken boter
de              passie Creatief Koken kookvurige
knoflook sjalot peterselie peper & zout
Bereiding Ingrediënten Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid