kabeljauwburgers
peper en zout aardappelstoemp mayonaise Griekse yoghurt uitjes ingemaakte augurk ingemaakte ziveruitjes graantjesmosterd bieslook boter
vrijgeven.

kabeljauwburgers met zoetzure yoghurtsaus

pan met antiaanbaklaag met olijfoliespray. Bak er de kabeljauwburgers in gedurende 5 minuten aan elke kant op middelhoog vuur. Maak een koud sausje van mayonaise, Griekse yoghurt, uitjes, augurk, graantjesmosterd en bieslook. Op het bord. Een tweetal kabeljauwburgers met aardappelstoemp, gekaramelliseerde uitjes en een schep zoetzure yoghurtsaus. Werk af met gesnipperd bieslook.
Klop een ei los. Neem de haasjes uit de koelkast. Maal het vlees fijn in een cutter samen met een tweetal sjalotjes. Kruid met peper en zout. Meng goed met een tiental lepels paneermeel en het losgeklopte ei. Dek het mengsel af met folie en zet het minstens een half uurtje weg in de frigo tot het goed gekoeld is. Snijd intussen een paar rode uien in dunne ringetjes. Laat ze karamelliseren in hete boter. Bestuif met balsamicospray. Haal het vleesmengsel uit de koelkast. Vorm burgers met de hand of met een daartoe bestemd apparaatje. De schijven moeten ongeveer 1 ½ cm dik zijn met een diameter van een vijftal centimeter. Wentel ze door vloeiende bloem en kruid met peper en zout. Omwikkel ze langs de rand met op maat gesneden plakjes spek. Fixeer de spekreepjes met cocktailprikkers. Bestuif een
kabeljauwburgers - het deeg kabeljauwburgers met spekrand
kabeljauwhaasjes ontbijtspek rode uien witte balsamico-azijn sjalotjes vloeiende bloem paneermeel olijfoliespray
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Klop een ei los. Neem de haasjes uit de koelkast. Maal het vlees fijn in een cutter samen met een tweetal sjalotjes. Kruid met peper en zout. Meng goed met een tiental lepels paneermeel en het losgeklopte ei. Dek het mengsel af met folie en zet het minstens een half uurtje weg in de frigo tot het goed gekoeld is. Snijd intussen een paar rode uien in dunne ringetjes. Laat ze karamelliseren in hete boter. Bestuif met balsamicospray. Haal het vleesmengsel uit de koelkast. Vorm burgers met de hand of met een daartoe bestemd apparaatje. De schijven moeten ongeveer 1 ½ cm dik zijn met een diameter van een vijftal centimeter. Wentel ze door vloeiende bloem en kruid met peper en zout. Omwikkel ze langs de rand met op maat gesneden plakjes spek. Fixeer de spekreepjes met cocktailprikkers. Bestuif een
peper en zout aardappelstoemp mayonaise Griekse yoghurt uitjes ingemaakte augurk ingemaakte ziveruitjes graantjesmosterd bieslook boter

kabeljauwburgers

met zoetzure

yoghurtsaus

pan met antiaanbaklaag met olijfoliespray. Bak er de kabeljauwburgers in gedurende 5 minuten aan elke kant op middelhoog vuur. Maak een koud sausje van mayonaise, Griekse yoghurt, uitjes, augurk, graantjesmosterd en bieslook. Op het bord. Een tweetal kabeljauwburgers met aardappelstoemp, gekaramelliseerde uitjes en een schep zoetzure yoghurtsaus. Werk af met gesnipperd bieslook.
kabeljauwburgers kabeljauwburgers - het deeg kabeljauwburgers met spekrand
kabeljauwhaasjes ontbijtspek rode uien witte balsamico-azijn sjalotjes vloeiende bloem paneermeel olijfoliespray
print recept print print print recept recept INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 kabeljauw
bijpassend gerecht:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
meer recepten met kabeljauw:
de              passie Creatief Koken kookvurige