eieren peterselie peper en zout boter aardappelpuree gedroogde gebakken uitjes

zonnevis met asperges en bearnaisesaus

zonnevis met asperges en bearnaisesaus
de              passie Creatief Koken kookvurige
Schil de asperges grondig, zodat er geen taaie slierten achterblijven. Stoom ze gaar in een vijftal minuutjes in de microgolfoven of op een andere manier. Op het bord. Leg een zonnevis op het bord. Daarnaast een schep aardappelpuree, afgewerkt met gedroogde gebakken uitjes. Daarnaast een zestal asperges. Werk verder af met een mengeling van gehakte peterselie en geplet ei. En tenslotte een flinke schep warme bearnaisesaus over de asperges. Nog een paar draaien uit de pepermolen erover en klaar.
Koop of maak een opwarmbare bearnaisesaus. Kook één ei per persoon hard. Verkruimel het en kruid met peper en zout. Snipper de verse peterselie. Maak een aardappelpuree. Droog de gekuiste zonnevisjes met keukenpapier en wentel ze in vloeiende bloem. Bak de visjes ongeveer drie à vier minuten op elke kant in een hete pan met bruisende boter en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even warm weg.
print
witte asperges bearnaisesaus zonnevis vloeiende bloem

zonnevis

met asperges

en bearnaisesaus

eieren peterselie peper en zout boter aardappelpuree gedroogde gebakken uitjes
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
zonnevis  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 asperges
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
Koop of maak een opwarmbare bearnaisesaus. Kook één ei per persoon hard. Verkruimel het en kruid met peper en zout. Snipper de verse peterselie. Maak een aardappelpuree. Droog de gekuiste zonnevisjes met keukenpapier en wentel ze in vloeiende bloem. Bak de visjes ongeveer drie à vier minuten op elke kant in een hete pan met bruisende boter en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet even warm weg.
Schil de asperges grondig, zodat er geen taaie slierten achterblijven. Stoom ze gaar in een vijftal minuutjes in de microgolfoven of op een andere manier. Op het bord. Leg een zonnevis op het bord. Daarnaast een schep aardappelpuree, afgewerkt met gedroogde gebakken uitjes. Daarnaast een zestal asperges. Werk verder af met een mengeling van gehakte peterselie en geplet ei. En tenslotte een flinke schep warme bearnaisesaus over de asperges. Nog een paar draaien uit de pepermolen erover en klaar.
print recept print print print recept recept de              passie Creatief Koken kookvurige
witte asperges bearnaisesaus zonnevis vloeiende bloem