Verdeel de aardbeien in schijfjes en leg ze op de verkruimelde boudoirs. Schep er daarna een laagje van de mascarponecrème op. Meng de koffie met amaretto. Bevochtig er een paar boudoirs mee. Leg die op de mascarponecrème. Leg opnieuw een laagje gesneden aardbeien er bovenop. Bestrooi met wat cacaopoeder.
Meng de room met de poedersuiker. Klop op tot een stevige massa. Meng de mascarpone met een paar druppeltjes vanille-extract en een paar eetlepels vanillesuiker.Spatel de mascarpone door de room. Kruimel een paar boudoirs en bedek er de bodem van de glazen mee.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!
Meng de room met de poedersuiker. Klop op tot een stevige massa. Meng de mascarpone met een paar druppeltjes vanille-extract en een paar eetlepels vanillesuiker.Spatel de mascarpone door de room. Kruimel een paar boudoirs en bedek er de bodem van de glazen mee.
Verdeel de aardbeien in schijfjes en leg ze op de verkruimelde boudoirs. Schep er daarna een laagje van de mascarponecrème op. Meng de koffie met amaretto. Bevochtig er een paar boudoirs mee. Leg die op de mascarponecrème. Leg opnieuw een laagje gesneden aardbeien er bovenop. Bestrooi met wat cacaopoeder.