kwarteltje met Rodenbachsaus
boter kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond
ingrediënten - info kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder
Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur. Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.

kwarteltje met Rodenbachsaus

Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond, Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst.
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

kwarteltje met

Rodenbachsaus

boter kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond
ingrediënten - info kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder
Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond, Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst.
Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur. Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.
Bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid