gebakken watermeloen

gebakken watermeloen

Snijd de watermeloen in halve centimeter dikke vierkante plakken. Dep goed droog met keukenrol. Verhit een braadpan op hoge temperatuur met een scheut olijfolie. Bak de watermeloen aan één kant tot de suikers karamelliseren.
ingrediënten - info watermeloen Spaanse ham
Watermeloen bakken lijkt een vrij bizarre aangelegenheid. ‘Water’ en ‘bakken’ lijken niet echt te sporen. Mis dus, want het stukje fruit zit natuurlijk boordevol suikers en dié maken nu net dat je de schijfjes perfect kan karamelliseren.
Dien warm op met brokjes buffelmozzarella, een draai uit de pepermolen, plakjes Ibericoham en een blaadje basilicum, kort gefrituurd in olijfolie.
buffelmozzarella basilicum olijfolie peper
Creatief Koken de              passie kookvurige

gebakken

watermeloen

Snijd de watermeloen in halve centimeter dikke vierkante plakken. Dep goed droog met keukenrol. Verhit een braadpan op hoge temperatuur met een scheut olijfolie. Bak de watermeloen aan één kant tot de suikers karamelliseren. Dien warm op met brokjes buffelmozzarella, een draai uit de pepermolen, plakjes Ibericoham en een blaadje basilicum, kort gefrituurd in olijfolie.
ingrediënten - info watermeloen Spaanse ham
Watermeloen bakken lijkt een vrij bizarre aangelegenheid. ‘Water’ en ‘bakken’ lijken niet echt te sporen. Mis dus, want het stukje fruit zit natuurlijk boordevol suikers en dié maken nu net dat je de schijfjes perfect kan karamelliseren.
Ingrediënten Bereiding
buffelmozzarella basilicum olijfolie peper
de              passie Creatief Koken kookvurige