gekonfijte eendenbouten
Voor de bereiding kan de slow cooker gebruikt worden, maar het lukt net zo goed in de oven. Wrijf de bouten in met peper en zout en leg ze in één laag in de slow cooker of in een ovenschotel. Vul aan met eendenvet tot de bouten volledig ondergedompeld zijn. Leg takjes rozemarijn, tijm en geplet knoflook in het vet. Laat dit nu 4 uur konfijten op 90°C. Eens klaar, bak je de bouten in een pan tot ze een knapperig korstje hebben.

gekonfijte eendenbouten

peper & zout knoflook eendenvet
eendenbouten rozemarijn tijm
Creatief Koken de              passie kookvurige print

gekonfijte

eendenbouten

Voor de bereiding kan de slow cooker gebruikt worden, maar het lukt net zo goed in de oven. Wrijf de bouten in met peper en zout en leg ze in één laag in de slow cooker of in een ovenschotel. Vul aan met eendenvet tot de bouten volledig ondergedompeld zijn. Leg takjes rozemarijn, tijm en geplet knoflook in het vet. Laat dit nu 4 uur konfijten op 90°C. Eens klaar, bak je de bouten in een pan tot ze een knapperig korstje hebben.
peper & zout knoflook eendenvet
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 tamme eend
selectie:
voorbeelden van toepassing:
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
eendenbouten rozemarijn tijm
de              passie Creatief Koken kookvurige