spaghetti
met parmaham
Kook de spaghetti al dente volgens de
instructies op de verpakking en voeg een
scheutje olijfolie en een eetlepel zout bij het
kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie
en meng goed.
Doe de pasta in de borden en werk af met
gescheurde parmaham en geschaafde
parmezaan.
Accentueer de smaak met een paar draaien
uit de pepermolen en een paar druppels
truffelolie.
Deze spaghettischotel is de kampioen in
snel-klaar.
Gebeurt het wel eens dat je onverwacht
gasten hebt, die je iets te eten wil
aanbieden, dan is dit de ideale oplossing.
Zorg er steeds voor om een ‘ijzeren
voorraad’ in huis te hebben van pasta, ham
en parmesan en het pop-up feestje kan
beginnen!
Je kan het gerechtje zelfs een feestelijke
‘twist’ geven met een paar scheutjes
truffelolie.
parmaham
parmezaan
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad: