stifado

stifado

Indien gewenst kan je de stifado mengen met wat verbrokkelde fetakaas. Je kan het gerechtje opdienen met Griekse pasta of zoals hier op foto, met ovenaardappeltjes en princesseboontjes.
kaneel nootmuskaat laurier kruidnagel komijn Worcestershire boter vloeiende bloem cayenne feta peper & zout
Doe alles over in een kasserol. Voeg kalfsfond toe tot het vlees onderstaat. Bereidingstijd: laat 1 ½ tot 2 uur sudderen op laag vuur. Kijk en proef tussendoor of het vlees al gaar genoeg is.
Versnijd de runderlappen tot stoofvlees. Bestuif met vloeiende bloem. Doe wat olijfolie in een pan en bak het vlees op matig vuur rondom aan. Giet er rode wijnazijn en rode wijn bij en laat 2 tot 3 minuten zachtjes pruttelen. Voeg geperst knoflook, gesnipperde sjalotjes, tomaten uit blik, tomatenpuree en een scheutje Worcestershire sauce toe. Voeg al roerende de kruiden toe: laurier, kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, komijn, cayennepeper, peper en zout.
ingrediënten - info runderlappen olijfolie knoflook blik tomatenblokjes tomatenpuree gedroogde tomaten sjalotjes rode wijn rode wijnazijn kalfsfond
Creatief Koken de              passie kookvurige

stifado

ingrediënten - info runderlappen olijfolie knoflook blik tomatenblokjes tomatenpuree gedroogde tomaten sjalotjes rode wijn rode wijnazijn kalfsfond
Versnijd de runderlappen tot stoofvlees. Bestuif met vloeiende bloem. Doe wat olijfolie in een pan en bak het vlees op matig vuur rondom aan. Giet er rode wijnazijn en rode wijn bij en laat 2 tot 3 minuten zachtjes pruttelen. Voeg geperst knoflook, gesnipperde sjalotjes, tomaten uit blik, tomatenpuree en een scheutje Worcestershire sauce toe. Voeg al roerende de kruiden toe: laurier, kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, komijn, cayennepeper, peper en zout.
Indien gewenst kan je de stifado mengen met wat verbrokkelde fetakaas. Je kan het gerechtje opdienen met Griekse pasta of zoals hier op foto, met ovenaardappeltjes en princesseboontjes.
Bereiding Ingrediënten
kaneel nootmuskaat laurier kruidnagel komijn Worcestershire boter vloeiende bloem cayenne feta peper & zout
Doe alles over in een kasserol. Voeg kalfsfond toe tot het vlees onderstaat. Bereidingstijd: laat 1 ½ tot 2 uur sudderen op laag vuur. Kijk en proef tussendoor of het vlees al gaar genoeg is.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige