kreeftenmenu

hors d’oeuvre

soep

Bisque van kreeft

warm voorgerecht

Soepje van zeeduivel en kreeft

smaakverfrisser

Bosbessensapje met Griekse yoghurt

hoofdschotel

Kreeft à l'armoricaine

nagerecht

Kastanjemousse met chocoladecrème
de              passie Creatief Koken kookvurige
Oesters met witloof in champagnesaus

koud voorgerecht

Kreeft ‘Belle Vue’
privacy beleid
terug naar overzicht
DASHBOARD
vorige pagina
volgende pagina
top van pagina

kreeftenmenu

hors d’oeuvre

soep

warm voorgerecht

smaakverfrisser

hoofdschotel

nagerecht

Oesters met witloof in champagnesaus
Bisque van kreeft
Soepje van zeeduivel en kreeft
Bosbessensapje met Griekse yoghurt
Kreeft à l'armoricaine
Kastanjemousse met chocoladecrème

koud voorgerecht

Kreeft ‘Belle Vue’

terug naar overzicht

Cuisine Créative Recettes en français
DASHBOARD
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige