kastanjemousse met chocoladecrème

kastanjemousse met chocoladecrème

ingrediënten - info voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde-ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje.
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
Creatief Koken de              passie kookvurige

kastanjemousse

met

chocoladecrème

ingrediënten - info voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde- ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje.
Bereiding Ingrediënten
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige