kastanjemousse met chocoladecrème

kastanjemousse met chocoladecrème

Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde-ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje.
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
Creatief Koken de              passie kookvurige
voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
print

kastanjemousse

met

chocoladecrème

Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde- ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje.
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
de              passie Creatief Koken kookvurige
voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen: