kastanjemousse met chocoladecrème

kastanjemousse met chocoladecrème

ingrediënten - info voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde-ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje
de              passie Creatief Koken kookvurige
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

kastanjemousse

met

chocoladecrème

ingrediënten - info voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade
Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde- ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje
Bereiding Ingrediënten
koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid