bosbessensapje met Griekse yoghurt

bosbessensapje met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
Griekse yoghurt room bosbessen crème de cassis
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

bosbessensapje

met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
Griekse yoghurt room bosbessen crème de cassis
de              passie Creatief Koken kookvurige
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad:
selectie: