bosbessensapje met Griekse yoghurt

bosbessensapje met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
Griekse yoghurt room bosbessen crème de cassis
Creatief Koken de              passie kookvurige

bosbessensapje

met Griekse yoghurt

Pureer de bosbessen met een glaasje crème de cassis. Druk de massa door een fijne zeef en bewaar het sap tot gebruik in de koelkast. Klop de Griekse yoghurt los met een beetje room. Vul kleine ijsgekoelde glaasjes met bessensap en top af met yoghurt, overgoten met een scheutje cassis. Dien op, net voor het hoofdgerecht.
Bereiding Ingrediënten
Griekse yoghurt room bosbessen crème de cassis
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige