coupe advocaat
Schep één of twee bollen vanille-ijs in een coupe. Giet er een glaasje advocaat overheen en werk af met streepjes chocoladesaus en een paar chocoladekrullen. Je kan dit opdienen aangepast aan de voorkeur van de gast, met gespoten slagroom en/of vers seizoensfruit. Het recept om zelf advocaat te maken vind je hier.

coupe advocaat

 Het recept om zelf roomijs te maken: klop de eidooiers met de suikers tot een vaste massa. Voeg al roerend de melk toe. Klop de room bijna stijf en spatel door het mengsel.  Giet dit in de ijsmachine, zet op stand ‘ijs’ en laat gedurende 45 minuten draaien of tot de machine aangeeft dat het ijs klaar is. Bewaar het ijs in een pot in de diepvries.
vers fruit roomijs: 3 eidooiers 100 g basterdsuiker zakje vanillesuiker 25 cl volle melk 25 cl volle room
Creatief Koken de              passie kookvurige
advocaat roomijs slagroom chocoladesaus chocoladekrullen
print
Schep één of twee bollen vanille-ijs in een coupe. Giet er een glaasje advocaat overheen en werk af met streepjes chocoladesaus en een paar chocoladekrullen. Je kan dit opdienen aangepast aan de voorkeur van de gast, met gespoten slagroom en/of vers seizoensfruit. Het recept om zelf advocaat te maken vind je hier. Het recept om zelf roomijs te maken: klop de eidooiers met de suikers tot een vaste massa. Voeg al roerend de melk toe. Klop de room bijna stijf en spatel door het mengsel. Giet dit in de ijsmachine, zet op stand ‘ijs’ en laat gedurende 45 minuten draaien of tot de machine aangeeft dat het ijs klaar is. Bewaar in een pot in de diepvries.

coupe advocaat

vers fruit roomijs: 3 eidooiers 100 g basterdsuiker zakje vanillesuiker 25 cl volle melk 25 cl volle room
advocaat roomijs slagroom chocoladesaus chocoladekrullen
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen:
de              passie Creatief Koken kookvurige