konijn met pruimen en Trappist

konijn gedroogde pruimen Trappist groentebouillon spekjes boter ui Balsamico
Snijd de uien grof. Bak de spekjes met de uien en schep ze in een Creusetpot. Wentel de stukken konijn in bloem, klop af en bak in boter tot de stukken mooi dichtgeschroeid zijn.

Erfgoedgerechten

Doe het konijn in de pot met laurier, tijm, Trappistenbier en groentebouillon. Voeg een scheutje balsamico en bruine suiker toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Besmeer een sneetje brood zonder korst met mosterd. Leg het bovenop het vlees. Laat twee uur sudderen en voeg na 45 minuten de pruimen toe. Roer alles goed om voor het opdienen en werk af op het bord met gehakte peterselie.
de              passie Creatief Koken kookvurige
bruine suiker tijm laurier bloem peterselie bruine boterham mosterd peper en zout
Snijd de uien grof. Bak de spekjes met de uien en schep ze in een Creusetpot. Wentel de stukken konijn in bloem, klop af en bak in boter tot de stukken mooi dichtgeschroeid zijn. Doe het konijn in de pot met laurier, tijm, Trappistenbier en groentebouillon. Voeg een scheutje balsamico en bruine suiker toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Besmeer een sneetje brood zonder korst met mosterd. Leg het bovenop het vlees. Laat twee uur sudderen en voeg na 45 minuten de pruimen toe. Roer alles goed om voor het opdienen en werk af op het bord met gehakte peterselie.

konijn met pruimen

en Trappist

konijn gedroogde pruimen Trappist groentebouillon spekjes boter ui Balsamico

erfgoedgerechten

de              passie Creatief Koken kookvurige
bruine suiker tijm laurier bloem peterselie bruine boterham mosterd peper en zout
Bereiding Ingrediƫnten privacy beleid