worcestersaus mosterd citroen sjalot peper & zout zacht paprikapoeder
Kies voor een hoeveelheid ongepelde garnalen. Koop je gepelde in een bakje, dan heb je sowieso een lading E- nummers aan boord. En je weet niet hoe ze de schaal verwijderd hebben, handgepeld of chemisch.

salade met grijze Noordzeegarnalen

De rest is vrij simpel: maak een saus van Griekse yoghurt, room, een scheutje sherry, een beetje worchestershirsaus, een lepeltje mosterd, een scheutje citroensap. Meng grondig en breng op smaak met peper, zout en een mespuntje zacht paprikapoeder. Voeg nu de gepelde garnalen toe, geraspt hardgekookt ei en een half tot moes gemixed sjalotje. In deze toegevoegde ingrediënten zit ook rommel, maar ja, perfectie bestaat niet.
Ook al zitten vissen naar de grijze garnalen in een bakje met opschrift “garnalensalade”? Bovendien wordt je depressief van het lezen van het label met de lijst van E-nummers. Zelf maken dus.
grijze garnalen Griekse yoghurt room sherry eieren
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

salade met grijze

Noordzeegarnalen

Kies voor een hoeveelheid ongepelde garnalen. Koop je gepelde in een bakje, dan heb je sowieso een lading E-nummers aan boord. En je weet niet hoe ze de schaal verwijderd hebben, handgepeld of chemisch.
worcestersaus mosterd citroen sjalot peper & zout zacht paprikapoeder
Ook al zitten vissen naar de grijze garnalen in een bakje met opschrift “garnalensalade”? Bovendien wordt je depressief van het lezen van het label met de lijst van E-nummers. Zelf maken dus.
De rest is vrij simpel: maak een saus van Griekse yoghurt, room, een scheutje sherry, een beetje worchestershirsaus, een lepeltje mosterd, een scheutje citroensap. Meng grondig en breng op smaak met peper, zout en een mespuntje zacht paprikapoeder. Voeg nu de gepelde garnalen toe, geraspt hardgekookt ei en een half tot moes gemixed sjalotje. In deze toegevoegde ingrediënten zit ook rommel, maar ja, perfectie bestaat niet.
grijze garnalen Griekse yoghurt room sherry eieren
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 grijze garnalen
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige