eierwrap gerookte zalm grijze garnalen
eieren boter gerookte zalm grijze garnalen peper & zout zure room
ingrediënten - info mayonaise geraspte worteltjes daslook postelein
Maak per persoon een omelet met twee geklutste eitjes. Verwarm de koekenpan, smelt er een klontje boter in en giet de eitjes erin. Draai de pan rond, zodat de eierkoek mooi rond en overal even dik wordt. Maak een dressing van zure room en mayonaise, in een verhouding van drie op één. Beleg de omelet met plakjes gerookte zalm, grijze garnaaltjes uit de Noordzee, geraspte worteltjes, postelein en daslookblaadjes. Vouw dicht, voor een halfopen wrap, zoals op foto. Je kan de omelet ook oprollen en deze in drie wraps versnijden. Deze eierwrap wordt lauw gegeten.

eierwrap met gerookte zalm en grijze garnalen

de              passie Creatief Koken kookvurige
print

eierwrap

met gerookte zalm

en grijze garnalen

eieren boter gerookte zalm grijze garnalen peper & zout zure room
ingrediënten - info mayonaise geraspte worteltjes daslook postelein
Maak per persoon een omelet met twee geklutste eitjes. Verwarm de koekenpan, smelt er een klontje boter in en giet de eitjes erin. Draai de pan rond, zodat de eierkoek mooi rond en overal even dik wordt. Maak een dressing van zure room en mayonaise, in een verhouding van drie op één. Beleg de omelet met plakjes gerookte zalm, grijze garnaaltjes uit de Noordzee, geraspte worteltjes, postelein en daslookblaadjes. Vouw dicht, voor een halfopen wrap, zoals op foto. Je kan de omelet ook oprollen en deze in drie wraps versnijden. Deze eierwrap wordt lauw gegeten.
Bereiding Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige