eierwrap
met gerookte zalm
en grijze garnalen
eieren
boter
gerookte zalm
grijze garnalen
peper & zout
zure room
Maak per persoon een omelet met twee
geklutste eitjes. Verwarm de koekenpan, smelt
er een klontje boter in en giet de eitjes erin.
Draai de pan rond, zodat de eierkoek mooi
rond en overal even dik wordt.
Maak een dressing van zure room en
mayonaise, in een verhouding van drie op één.
Beleg de omelet met plakjes gerookte zalm,
grijze garnaaltjes uit de Noordzee, geraspte
worteltjes, postelein en daslookblaadjes.
Vouw dicht, voor een halfopen wrap, zoals op
foto. Je kan de omelet ook oprollen en deze in
drie wraps versnijden.
Deze eierwrap wordt lauw gegeten.
mayonaise
geraspte worteltjes
daslook
postelein
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten: