portobello's met kaas en kruidenboter
Maak de vulling. Hak een paar teentjes knoflook fijn met sjalotjes, verse basilicum en oregano. Meng met geraspte cheddar. Kruid met peper en zout. Verwijder de lamellen uit de portobello’s en vul ze op tot aan de rand. Leg er nog een schijfje kruidenboter bovenop en een deklaag van geraspte mozzarella. Zet de paddenstoelen een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C tot de kaas kleurt. Je kan ze ook op de barbecue grillen onder deksel in de koude zone. .

portobello's met kaas en kruidenboter

cheddar mozzarella basilicum oregano peper en zout
portobello's met kaas en kruidenboter 4
ingrediënten - info portobello’s kruidenboter sjalotjes knoflook
Creatief Koken de              passie kookvurige

portobello’s

met kaas

en kruidenboter

ingrediënten - info portobello’s kruidenboter sjalotjes knoflook
Maak de vulling. Hak een paar teentjes knoflook fijn met sjalotjes, verse basilicum en oregano. Meng met geraspte cheddar. Kruid met peper en zout. Verwijder de lamellen uit de portobello’s en vul ze op tot aan de rand. Leg er nog een schijfje kruidenboter bovenop en een deklaag van geraspte mozzarella. Zet de paddenstoelen een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C tot de kaas kleurt. Je kan ze ook op de barbecue grillen onder deksel in de koude zone. .
ingrediënten bereiding
cheddar mozzarella basilicum oregano peper en zout
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige