portobello's met kaas en kruidenboter
Maak de vulling. Hak een paar teentjes knoflook fijn met sjalotjes, verse basilicum en oregano. Meng met geraspte cheddar. Kruid met peper en zout. Verwijder de lamellen uit de portobello’s en vul ze op tot aan de rand. Leg er nog een schijfje kruidenboter bovenop en een deklaag van geraspte mozzarella. Zet de paddenstoelen een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C tot de kaas kleurt. Je kan ze ook op de barbecue grillen onder deksel in de koude zone. .

portobello's met kaas en kruidenboter

cheddar mozzarella basilicum oregano peper en zout
portobello's met kaas en kruidenboter 4
Creatief Koken de              passie kookvurige
portobello’s kruidenboter sjalotjes knoflook
print

portobello’s

met kaas

en kruidenboter

Maak de vulling. Hak een paar teentjes knoflook fijn met sjalotjes, verse basilicum en oregano. Meng met geraspte cheddar. Kruid met peper en zout. Verwijder de lamellen uit de portobello’s en vul ze op tot aan de rand. Leg er nog een schijfje kruidenboter bovenop en een deklaag van geraspte mozzarella. Zet de paddenstoelen een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 185°C tot de kaas kleurt. Je kan ze ook op de barbecue grillen onder deksel in de koude zone. .
cheddar mozzarella basilicum oregano peper en zout
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 basilicum
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige
portobello’s kruidenboter sjalotjes knoflook