bloedworst met rode kool en appel

bloedworst met rode kool en appel

Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree. Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
appeltjes suiker radijsscheutjes
Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige
bloedworst bereide rode kool
print

bloedworst met

rode kool en appel

Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree. Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
appeltjes suiker radijsscheutjes
bloedworst bereide rode kool
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 rodekool appel  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept