Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree.Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Ontvel en snijd de worst op schijven. Leg daarop wat in suiker gekarameliseerde appelblokjes. Leg daarnaast een quenelle rode kool en werk af met waterkers of zoals hier, met radijsscheutjes.
Dit is een fijne hors d’oeuvre met een knipoog naar de inlandse boerenkeuken. Je kan je immers een stevige gezinsmaaltijd voorstellen, waarbij als hoofdgerecht rodekool met appeltjes en gebakken bloedworst op tafel gezet wordt. Begeleid van een stevige pollepel aardappelpuree.Dat laatste gebeurt hier niet. De afwerking van dit hapje gebeurt met radijsscheutjes.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!