gedroogde tijmtruffelpoederpeper en zoutspekreepjesverse peterselieparmezaan
Laat de spekreepjes weg voor een vegetarische versie van deze heerlijke pastaschotel met de smaak van de herfst.
Kuis en snijd de koningsoesterzwammen (duinvoetjes) in de lengte in de helft. Bak ze aan beide zijden goudbruin in bruisende boter. Kruid met knoflookpasta, gedroogde tijm, truffelpoeder, peper en zout.Bak een portie spekreepjes krokant en giet halfweg het vet af door een zeef. Meng de spekjes met de zwammen. Strooi er een handvol verse gehakte peterselie overheen en roerbak nog even verder tot ook de peterselie krokant is.Meng deze bereiding met verse spaghetti en dien op met een potje geraspte parmezaan.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Kuis en snijd de koningsoesterzwammen (duinvoetjes) in de lengte in de helft. Bak ze aan beide zijden goudbruin in bruisende boter. Kruid met knoflookpasta, gedroogde tijm, truffelpoeder, peper en zout.Bak een portie spekreepjes krokant en giet halfweg het vet af door een zeef. Meng de spekjes met de zwammen. Strooi er een handvol verse gehakte peterselie overheen en roerbak nog even verder tot ook de peterselie krokant is.Meng deze bereiding met verse spaghetti en dien op met een potje geraspte parmezaan.
gedroogde tijmtruffelpoederpeper en zoutspekreepjesverse peterselieparmezaan
Laat de spekreepjes weg voor een vegetarische versie van deze heerlijke pastaschotel met de smaak van de herfst.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!