spaghetti met koningsoesterzwammen

spaghetti met koningsoesterzwammen

gedroogde tijm truffelpoeder peper en zout spekreepjes verse peterselie parmezaan
Laat de spekreepjes weg voor een vegetarische versie van deze heerlijke pastaschotel met de smaak van de herfst.
Kuis en snijd de koningsoesterzwammen (duinvoetjes) in de lengte in de helft. Bak ze aan beide zijden goudbruin in bruisende boter. Kruid met knoflookpasta, gedroogde tijm, truffelpoeder, peper en zout. Bak een portie spekreepjes krokant en giet halfweg het vet af door een zeef. Meng de spekjes met de zwammen. Strooi er een handvol verse gehakte peterselie overheen en roerbak nog even verder tot ook de peterselie krokant is. Meng deze bereiding met verse spaghetti en dien op met een potje geraspte parmezaan.
koningsoester- zwammen spaghetti boter knoflookpasta
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

spaghetti

met konings-

oesterzwammen

Kuis en snijd de koningsoesterzwammen (duinvoetjes) in de lengte in de helft. Bak ze aan beide zijden goudbruin in bruisende boter. Kruid met knoflookpasta, gedroogde tijm, truffelpoeder, peper en zout. Bak een portie spekreepjes krokant en giet halfweg het vet af door een zeef. Meng de spekjes met de zwammen. Strooi er een handvol verse gehakte peterselie overheen en roerbak nog even verder tot ook de peterselie krokant is. Meng deze bereiding met verse spaghetti en dien op met een potje geraspte parmezaan.
gedroogde tijm truffelpoeder peper en zout spekreepjes verse peterselie parmezaan
Laat de spekreepjes weg voor een vegetarische versie van deze heerlijke pastaschotel met de smaak van de herfst.
koningsoester- zwammen spaghetti boter knoflookpasta
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 oesterzwammen
selectie:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige