spaghetti met koningsoesterzwammen
gedroogde tijm
truffelpoeder
peper en zout
spekreepjes
verse peterselie
parmezaan
ingrediënten - info
koningsoesterzwammen
spaghetti
boter
knoflookpasta
Laat de spekreepjes weg voor een vegetarische versie van
deze heerlijke pastaschotel met de smaak van de herfst.
Kuis en snijd de koningsoesterzwammen (duinvoetjes) in de
lengte in de helft. Bak ze aan beide zijden goudbruin in
bruisende boter. Kruid met knoflookpasta, gedroogde tijm,
truffelpoeder, peper en zout.
Bak een portie spekreepjes krokant en giet halfweg het vet af
door een zeef. Meng de spekjes met de zwammen. Strooi er
een handvol verse gehakte peterselie overheen en roerbak
nog even verder tot ook de peterselie krokant is.
Meng deze bereiding met verse spaghetti en dien op met een
potje geraspte parmezaan.