ragu met kippengehakt
ingrediënten - info kippengehakt spekjes hamblokjes mascarpone grana padano parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak het kippengehakt rul in wat olijfolie. Bak de spekjes krokant. Bak de gekookte ham, in brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg vlees en groenten samen en doe er de tomatenblokjes bij. Zet het vuur op gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu. Doe er gesnipperde verse oregano, basilicum, salie en geritste tijm bij. Roer er een paar eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer de saus met een pasta naar keuze en werk af met blaadjes oregano, geraspte grana padano en geschaafde parmezaan.

ragu met kippengehakt

De traditionele ragu bolognese wordt bereid met zuiver kalfs- en varkensgehakt. Daarnaast zijn er tal van varianten op het thema ‘ragu’. Dat betekent vertaald immers niet meer of minder dan ragout, wat een saus is met vlees erin. Hier een receptje met kippengehakt.
ui puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder
Creatief Koken de              passie kookvurige print

ragu met

kippengehakt

ingrediënten - info kippengehakt spekjes hamblokjes mascarpone grana padano parmezaan peperoncini peper en zout tomatenblokjes uit blik pasta naar keuze
Bak het kippengehakt rul in wat olijfolie. Bak de spekjes krokant. Bak de gekookte ham, in brunoise gesneden, tot de blokjes lichtbruin kleuren. Maak een mengeling van in fijne brunoise gesneden knoflook, puntpaprika’s, wortelen en ui. Voeg vlees en groenten samen en doe er de tomatenblokjes bij. Zet het vuur op gemiddelde temperatuur en roer de mascarpone door de ragu. Doe er gesnipperde verse oregano, basilicum, salie en geritste tijm bij. Roer er een paar eetlepels uitgelekte gedroogde kerstomaatjes doorheen. Serveer de saus met een pasta naar keuze en werk af met blaadjes oregano, geraspte grana padano en geschaafde parmezaan.
De traditionele ragu bolognese wordt bereid met zuiver kalfs- en varkensgehakt. Daarnaast zijn er tal van varianten op het thema ‘ragu’. Dat betekent vertaald immers niet meer of minder dan ragout, wat een saus is met vlees erin. Hier een receptje met kippengehakt.
Ingrediënten Bereiding
ui puntpaprika worteltjes knoflook gedroogde tomaatjes op olie verse tijm verse oregano verse basilicum verse salie piment paprikapoeder
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige