couscous royal
ingrediënten - info harissapasta couscouskruiden komijnpoeder ras-el-hanout kippenbouillon kippenbouten lamsmerguez kippenmerguez rundschipolatta couscousgraan
Maak de soep: snijd de groenten grof, voeg de kekererwten toe en zet alles op in water met kippenbouillon. Breng op smaak met couscouskruiden, komijn, peper en zout. Voeg tomatenconcentraat toe en reduceer zonder deksel tot de soep gebonden is. Bak alle vleessoorten afzonderlijk en breng op smaak met ras- el-hanout of courscouskruidenmengeling.

couscous royal

Couscous is harde tarwe die grof gemalen wordt. Het product lijkt op bulgur. Maar dat laatste wordt eerst gestoomd, gedroogd en dan pas gemalen. De oorsprong van couscous ligt in de Maghreb. Maar wie Sicilië (Italië) bezoekt, zal verbaast zijn dat couscous ook daar dagelijks kost is. Ook in de Andalusische keuken (Spanje) wordt couscous verwerkt. Hier één van de vele Noord-Afrikaanse varianten van het gerecht. De ‘royal’-versie bevat vier tot vijf verschillende vleesbereidingen en een soep op basis van mediterrane groenten.
peper & zout kippenworstjes lamskoteletjes tomatenconcentraat kekererwten Couscousgroenten: ui courgette aubergines wortelen
Stoom het graan liefst in een originele couscousière of anders volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg op het bord een heuveltje couscousgraan en daaroverheen en diepe lepel soep. Iedere gast mengt daaronder wat harissapasta volgens smaak en neemt vlees naar keuze.
Creatief Koken de              passie kookvurige

couscous royal

ingrediënten - info harissapasta couscouskruiden komijnpoeder ras-el-hanout kippenbouillon kippenbouten lamsmerguez kippenmerguez rundschipolatta couscousgraan
Maak de soep: snijd de groenten grof, voeg de kekererwten toe en zet alles op in water met kippenbouillon. Breng op smaak met couscouskruiden, komijn, peper en zout. Voeg tomatenconcentraat toe en reduceer zonder deksel tot de soep gebonden is. Bak alle vleessoorten afzonderlijk en breng op smaak met ras-el-hanout of courscouskruidenmengeling.
Couscous is harde tarwe die grof gemalen wordt. Het product lijkt op bulgur. Maar dat laatste wordt eerst gestoomd, gedroogd en dan pas gemalen. De oorsprong van couscous ligt in de Maghreb. Maar wie Sicilië (Italië) bezoekt, zal verbaast zijn dat couscous ook daar dagelijks kost is. Ook in de Andalusische keuken (Spanje) wordt couscous verwerkt. Hier één van de vele Noord-Afrikaanse varianten van het gerecht. De ‘royal’-versie bevat vier tot vijf verschillende vleesbereidingen en een soep op basis van mediterrane groenten.
Bereiding Ingrediënten
peper & zout kippenworstjes lamskoteletjes tomatenconcentraat kekererwten Couscousgroenten: ui courgette aubergines wortelen
Stoom het graan liefst in een originele couscousière of anders volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg op het bord een heuveltje couscousgraan en daaroverheen en diepe lepel soep. Iedere gast mengt daaronder wat harissapasta volgens smaak en neemt vlees naar keuze.
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige