Kuis en snijd de soepgroenten. Stoof eerst de ui aan in een beetje boter. Voeg geplet knoflook toe en daarna de selder en wortelen. Laat even verder stoven onder deksel. Maak ondertussen een kruidentuiltje met tijm, rozemarijn, laurier en peterseliestengels.Snijd de tomaten in grove stukken en voeg ze bij de gestoofde soepgroenten. Vul aan met water en leg het soepvlees en het kruidentuiltje erbij. Roer nog een paar flinke eetlepels tomatenconcentraat door de soep en kruid af met peper, zout en een mespuntje cayennepeper.
Kuis en snijd de soepgroenten. Stoof eerst de ui aan in een beetje boter. Voeg geplet knoflook toe en daarna de selder en wortelen. Laat even verder stoven onder deksel. Maak ondertussen een kruidentuiltje met tijm, rozemarijn, laurier en peterseliestengels.Snijd de tomaten in grove stukken en voeg ze bij de gestoofde soepgroenten. Vul aan met water en leg het soepvlees en het kruidentuiltje erbij. Roer nog een paar flinke eetlepels tomatenconcentraat door de soep en kruid af met peper, zout en een mespuntje cayennepeper.
tomatensoep
met balletjes
peterselielauriersoepvlees met beentomatenconcentraatpeper & zoutcayennepeperroomgemengd gehaktboter
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!