currypoeder peper en zout mayonaise peterselie boter
Snijd een paar centimeter prei en een lente-uitje in ringetjes. Stoof ze gaar in een klontje boter. Laat afkoelen. Cutter een 50 gram rivierkreeftjes. Kruid met een eetlepel currypoeder, peper en zout. Kook een ei hard en verbrokkel het. Meng alle bereidingen met een paar eetlepels mayonaise. Werk af met wat gehakte peterselie.
vrijgeven.

rivierkreeftjessalade

groentebereiding voor rivierkreeftjessalade gemalen rivierkreeftjes
rivierkreeftjes prei lente-uitjes eieren
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Snijd een paar centimeter prei en een lente- uitje in ringetjes. Stoof ze gaar in een klontje boter. Laat afkoelen. Cutter een 50 gram rivierkreeftjes. Kruid met een eetlepel currypoeder, peper en zout. Kook een ei hard en verbrokkel het. Meng alle bereidingen met een paar eetlepels mayonaise. Werk af met wat gehakte peterselie.
currypoeder peper en zout mayonaise peterselie boter

rivierkreeftjessalade

groentebereiding voor rivierkreeftjessalade gemalen rivierkreeftjes
rivierkreeftjes prei lente-uitjes eieren
print recept print print print recept recept INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 rivierkreeftjes
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vis en zeevruchten:
de              passie Creatief Koken kookvurige