parelhoen op de plancha in paprikaroomsaus
witte wijn culinaire room peper en zout mini paprika’s portobello’s kerstomaatjes koriander

parelhoen op de plancha in paprikaroomsaus

de              passie Creatief Koken kookvurige
Snijd de parelhoenfilets in stukken. Hak de uien in halve maantjes. Plet een paar teentjes knoflook. Schil de paprika’s met een dunschiller. Snijd de portobello’s in schijven. Verwijder eerst de lamellen met een koffielepeltje. Bak de uien met de paprika’s op een hete planchaplaat op de barbecue. Voeg de knoflookteentjes, kerstomaatjes en portobello’s toe. Schep de gebakken groenten in een wokpan en zet die op de barbecue. Giet er een glas witte wijn bij, een flesje culinaire room en een paar eetlepels tomatenconcentraat. Breng op smaak met peper, zout en zacht paprikapoeder. Roer alles goed om en laat even inkoken. Zet de wokpan nu op een warmhoudplaat. Leg de planchaplaat terug op de barbecue en bak de parelhoenfilets. Kruid ze met peper en zout. Schep het vlees bij de groenten in de wokpan, roer goed om en werk af met plukjes verse koriander.
print
parelhoen paprikapoeder tomatenconcentraat rode uien knoflook

parelhoen

op de plancha

in paprikaroomsaus

witte wijn culinaire room peper en zout mini paprika’s portobello’s kerstomaatjes koriander
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten:
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 parelhoen 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 portobello’s 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 paprika's
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met pluimvee:
meer recepten met parelhoen:
Snijd de parelhoenfilets in stukken. Hak de uien in halve maantjes. Plet een paar teentjes knoflook. Schil de paprika’s met een dunschiller. Snijd de portobello’s in schijven. Verwijder eerst de lamellen met een koffielepeltje. Bak de uien met de paprika’s op een hete planchaplaat op de barbecue. Voeg de knoflookteentjes, kerstomaatjes en portobello’s toe. Schep de gebakken groenten in een wokpan en zet die op de barbecue. Giet er een glas witte wijn bij, een flesje culinaire room en een paar eetlepels tomatenconcentraat. Breng op smaak met peper, zout en zacht paprikapoeder. Roer alles goed om en laat even inkoken. Zet de wokpan nu op een warmhoudplaat. Leg de planchaplaat terug op de barbecue en bak de parelhoenfilets. Kruid ze met peper en zout. Schep het vlees bij de groenten in de wokpan, roer goed om en werk af met plukjes verse koriander.
print recept print print print recept recept de              passie Creatief Koken kookvurige
parelhoen paprikapoeder tomatenconcentraat rode uien knoflook