dorade kerkenaise gegrilde groenten
uien olijven waterkerszaadjes salie tijm rozemarijn peper en zout olijfolie

dorade met kerkenaise en gegrilde groenten

Voorbereiding. Schil de zoete aardappelen en snijd ze op plakjes. Snijd ongeschilde courgettes op schijven, doe hetzelfde met een komkommer en een paar uien. Maak een kruidentuiltje van rozemarijn, tijm en salie. Haal de zeste van een onbespoten citroen en snijd de citroen zelf op schijfjes. Bereiding. Kruid de buikholte van de dorade met peper en zout. Steek er een kruidentuiltje in. Grill de vis 4 minuten aan elke kant in een grillpan tot het vlees doorbakken is. Zet de gebakken vis warm weg in een lauwe oven.
ingrediënten - info dorade citroen zoete aardappelen courgettes komkommer kerkenaise
Bestuif de komkommer, courgette, ui en zoete aardappel met olijfoliespray en bak ze in een droge grillpan tot ze gaar zijn. Kruid ze tijdens het bakken met peper en zout. Strooi er waterkerszaadjes overheen. Die kan je onder meer kopen in Turkse speciaalzaken. Kerkenaise. Deze koude Tunesische tomatensalade geeft een verfrissende toets aan dit gerecht. Je kan deze salade vooraf maken en bewaren in de koelkast. Klik hier voor het recept. Afwerking. Leg de vis op het bord en schik de groenten en de koude salade ernaast. Werk af met olijven, zeste en een citroenschijfje.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

dorade

met kerkenaise en

gegrilde groenten

Voorbereiding. Schil de zoete aardappelen en snijd ze op plakjes. Snijd ongeschilde courgettes op schijven, doe hetzelfde met een komkommer en een paar uien. Maak een kruidentuiltje van rozemarijn, tijm en salie. Haal de zeste van een onbespoten citroen en snijd de citroen zelf op schijfjes. Bereiding. Kruid de buikholte van de dorade met peper en zout. Steek er een kruidentuiltje in. Grill de vis 4 minuten aan elke kant in een grillpan tot het vlees doorbakken is. Zet de gebakken vis warm weg in een lauwe oven.
Bereiding
ingrediënten - info dorade citroen zoete aardappelen courgettes komkommer kerkenaise
uien olijven waterkerszaadjes salie tijm rozemarijn peper en zout olijfolie
Bestuif de komkommer, courgette, ui en zoete aardappel met olijfoliespray en bak ze in een droge grillpan tot ze gaar zijn. Kruid ze tijdens het bakken met peper en zout. Strooi er waterkerszaadjes overheen. Die kan je onder meer kopen in Turkse speciaalzaken. Kerkenaise. Deze koude Tunesische tomatensalade geeft een verfrissende toets aan dit gerecht. Je kan deze salade vooraf maken en bewaren in de koelkast. Klik hier voor het recept. Afwerking. Leg de vis op het bord en schik de groenten en de koude salade ernaast. Werk af met olijven, zeste en een citroenschijfje.
Ingrediënten
de              passie Creatief Koken kookvurige