rib-eye steak bloemkool-truffelroom
ingrediënten - info rib-eye steaks bloemkool room truffelolie
Maak de bloemkool met truffel: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, nootmuskaat, peper en zout. Meng met geraspte parmezaan en geschaafde zomertruffel.
De combinatie van bloemkool met truffel en parmezaan kan een toppertje kan worden. Kàn worden, want er is nog wat werk aan om dit recept te verfijnen. Hier zijn de roosjes grof geraspt, maar misschien moet ik ze eerst tot puree verwerken? Bovendien verdient dit onderdeel een deftiger begeleiding en presentatie om het tot ‘restaurantniveau’ op te tillen. Misschien doe jij dat wel…

rib-eye steak met bloemkool-truffelroom

nootmuskaat peper en zout parmezaan zomertruffel krieltjes
Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met Provençaalse kruidenmix. Grill de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool-truffelsaus en gebakken krieltjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

rib-eye steak

met bloemkool-

truffelroom

Dit is een ‘fantasietje’ ontstaan op het moment dat ik mijn hersens pijnigde om toch maar eens een andere bereidingswijze voor bloemkool te bedenken, dan wat we gewoon zijn. Blijkt dat de combinatie van bloemkool met truffel en parmezaan een toppertje kan worden. Kàn worden, want er is nog wat werk aan het recept om het te verfijnen. Hier zijn de roosjes grof geraspt, maar misschien moet ik ze eerst tot puree verwerken? Bovendien verdient dit onderdeel een deftiger begeleiding en presentatie om het tot ‘restaurantniveau’ op te tillen. Misschien doe jij dat wel…
Maak de bloemkool met truffel: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, nootmuskaat, peper en zout. Meng met geraspte parmezaan en geschaafde zomertruffel.
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info rib-eye steaks bloemkool room truffelolie
nootmuskaat peper en zout parmezaan zomertruffel krieltjes
Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met Provençaalse kruidenmix. Grill de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool- truffelsaus en gebakken krieltjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige