varkenskoteletjes met Quintine
ingrediënten - info varkenskoteletjes bruine kalfsfond mosterd room Quintine
Bak de varkenskoteletjes en zet ze afgedekt weg. Week de braadresten los met een scheutje Quintine en zeef. Doe de rest van het flesje erbij samen met de bruine kalfsfond, geplette jeneverbessen, een takje verse tijm en rozemarijn. Breng aan de kook, voeg een lepel mosterd en een flesje room toe. Laat inkoken. .
Quintine is een ambachtelijk biertje van hoge gisting uit het ‘Pays des Collines’ (Heuvelland), een streek aangrenzend aan de Vlaamse Ardennen. Het amberkleurige blondje heeft 8 graden. Het geeft dit gerechtje een speciale regionale toets, maar je kan het ook perfect vervangen door een gelijksoortig blond bier van hoge gisting.

varkenskoteletjes met Quintine

bloem boter witte balsamico jeneverbessen tijm rozemarijn peper & zout
Breng de saus op smaak met een scheutje witte balsamico, peper en zout. Haal er de takjes en jeneverbessen uit. Los wat bloem op in water en bind daarmee de saus. Het bord wordt hier afgewerkt met een schepje wortelpuree.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print
Quintine is een ambachtelijk biertje van hoge gisting uit het ‘Pays des Collines’ (Heuvelland), een streek aangrenzend aan de Vlaamse Ardennen. Het amberkleurige blondje heeft 8 graden. Het geeft dit gerechtje een speciale regionale toets, maar je kan het ook perfect vervangen door een gelijksoortig blond bier van hoge gisting.

varkenskoteletjes

met Quintine

Bak de varkenskoteletjes en zet ze afgedekt weg. Week de braadresten los met een scheutje Quintine en zeef. Doe de rest van het flesje erbij samen met de bruine kalfsfond, geplette jeneverbessen, een takje verse tijm en rozemarijn. Breng aan de kook, voeg een lepel mosterd en een flesje room toe. Laat inkoken. .
Bereiding Ingrediënten
ingrediënten - info varkenskoteletjes bruine kalfsfond mosterd room Quintine
bloem boter witte balsamico jeneverbessen tijm rozemarijn peper & zout
Breng de saus op smaak met een scheutje witte balsamico, peper en zout. Haal er de takjes en jeneverbessen uit. Los wat bloem op in water en bind daarmee de saus. Het bord wordt hier afgewerkt met een schepje wortelpuree.
de              passie Creatief Koken kookvurige