wortelroomsaus

wortelroomsaus

komijn kippenbouillon room tomatenpuree kurkuma peper en zout cognac vloeiende bloem
Laat nog even staan op middelhoog vuur en voeg dan kippenbouillon, culinaire room en een paar eetlepels tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en een eetlepel kurkuma. Laat een paar minuten inkoken. Druk de bereiding door een chinois (zeef). Probeer er zoveel als mogelijk vocht uit te persen, want daarin zit de smaak van de saus. Giet er een borrelglas cognac bij en bind de saus met vloeiende bloem opgelost in water.
Wortelroomsaus is een ideale begeleider van warme gerechten met vlees, kip en gevogelte.
Fruit gesnipperde ui en geplet knoflook in boter in een diepe pan. Hak geschilde wortelen even kort fijn in de blender en voeg toe aan de bereiding. Kruid met tijm, rozemarijn, zacht paprikapoeder en komijnpoeder.
Creatief Koken de              passie kookvurige
uien knoflook boter wortelen tijm rozemarijn paprikapoeder
print

wortelroomsaus

komijn kippenbouillon room tomatenpuree kurkuma peper en zout cognac vloeiende bloem
Laat nog even staan op middelhoog vuur en voeg dan kippenbouillon, culinaire room en een paar eetlepels tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en een eetlepel kurkuma. Laat een paar minuten inkoken. Druk de bereiding door een chinois (zeef). Probeer er zoveel als mogelijk vocht uit te persen, want daarin zit de smaak van de saus. Giet er een borrelglas cognac bij en bind de saus met vloeiende bloem opgelost in water.
Wortelroomsaus is een ideale begeleider van warme gerechten met vlees, kip en gevogelte.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 wortelen
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
Fruit gesnipperde ui en geplet knoflook in boter in een diepe pan. Hak geschilde wortelen even kort fijn in de blender en voeg toe aan de bereiding. Kruid met tijm, rozemarijn, zacht paprikapoeder en komijnpoeder.
de              passie Creatief Koken kookvurige
uien knoflook boter wortelen tijm rozemarijn paprikapoeder