fondant aardappeltjes
Kies voor kleine vastkokende aardappeltjes. Snijd de onder- en bovenkant eraf. Neem een kleine ring en steek tonnetjes uit de aardappelen. Neem een pan met deksel. Bak de tonnetjes rauw aan beide vlakke zijden in ganzenvet tot er zich een goudbruin korstje vormt. Let op want dit spat enorm.

fondant aardappeltjes

kippenbouillon peper en zout
Giet kippenbouillon in de pan tot halverwege de hoogte van de aardappeltjes. Kruid met peper en zout en sluit de pan. Laat een twintigtal minuutjes stoven op laag vuur. Ook weer niet té laag, want er moet wel stoom vanonder het deksel komen. Kontroleer of de aardappeltonnetjes gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet afgedekt en warm weg tot gebruik.
Creatief Koken de              passie kookvurige
aardappelen ganzenvet
print

fondant

aardappeltjes

Kies voor kleine vastkokende aardappeltjes. Snijd de onder- en bovenkant eraf. Neem een kleine ring en steek tonnetjes uit de aardappelen. Neem een pan met deksel. Bak de tonnetjes rauw aan beide vlakke zijden in ganzenvet tot er zich een goudbruin korstje vormt. Let op want dit spat enorm.
kippenbouillon peper en zout
Giet kippenbouillon in de pan tot halverwege de hoogte van de aardappeltjes. Kruid met peper en zout en sluit de pan. Laat een twintigtal minuutjes stoven op laag vuur. Ook weer niet té laag, want er moet wel stoom vanonder het deksel komen. Kontroleer of de aardappeltonnetjes gaar zijn. Haal ze uit de pan en zet afgedekt en warm weg tot gebruik.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 aardappelen
voorbeeld van toepassing:
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
aardappelen ganzenvet