Snijd de filets in reepjes en de mango in dobbelsteentjes. Maak een vinaigrette van notenolie en witte balsamico en meng met roze peperbolletjes. In een verrine: een bodem mangoblokjes met daarop de gesnipperde eendenborst. Werk af met de vinaigrette, een framboos, een paar blauwe bessen en een blaadje munt.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Snijd de filets in reepjes en de mango in dobbelsteentjes. Maak een vinaigrette van notenolie en witte balsamico en meng met roze peperbolletjes. In een verrine: een bodem mangoblokjes met daarop de gesnipperde eendenborst. Werk af met de vinaigrette, een framboos, een paar blauwe bessen en een blaadje munt.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!