truffelsoep

truffelsoep

In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie
Creatief Koken de              passie kookvurige
bospaddenstoelen knoflook truffelschillen truffeljus verse zwarte truffel uien
print

truffelsoep

Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie
bospaddenstoelen knoflook truffelschillen truffeljus verse zwarte truffel uien
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
meer soep:
selectie:
De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 truffel
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige print recept print print print recept recept