In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper.Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelschillen, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper.Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot.
In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!