bloemkoolrisotto met truffel

Maak bloemkoolrijst door de roosje te raspen met de hand of in de cutter. Bak gesnipperde sjalot in olijfolie samen met in fijne brunoise gesneden kastanjechampignons en knoflookteentjes. Voeg in stukjes gesneden truffel toe en kruid met peper en zout.
Dit gerechtje past perfect in een triootje dat opgediend wordt als hors d’oeuvre of degustatiebordje aan het begin van een feestelijk menu. De risotto wordt hier opgediend in gezelschap van een zalmrolletje met mierikswortel en een speculaastaartje met brie.
olijfolie sjalot bloemkool kastanjechampignons knoflookteentjes

feestelijke recepten

Meng met een lepeltje kippenbouillon en gemalen Parmezaan. Laat even uitdampen. Het vocht moet bijna volledig weg zijn. Schep de warme risotto in tumblers. Werk af met geschaafde truffel, Parmezaanschilfers en truffelolie.
truffel kippenbouillon Parmezaan truffelolie peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige

romige risotto

met paddenstoelen

en truffels

Maak bloemkoolrijst door de roosje te raspen met de hand of in de cutter. Bak gesnipperde sjalot in olijfolie samen met in fijne brunoise gesneden kastanjechampignons en knoflookteentjes. Voeg in stukjes gesneden truffel toe en kruid met peper en zout.
Dit gerechtje past perfect in een triootje dat opgediend wordt als hors d’oeuvre of degustatiebordje aan het begin van een feestelijk menu. De risotto wordt hier opgediend in gezelschap van een zalmrolletje met mierikswortel en een speculaastaartje met brie.
Ingrediënten Bereiding

feestelijke recepten

Meng met een lepeltje kippenbouillon en gemalen Parmezaan. Laat even uitdampen. Het vocht moet bijna volledig weg zijn. Schep de warme risotto in tumblers. Werk af met geschaafde truffel, Parmezaanschilfers en truffelolie.
truffel kippenbouillon Parmezaan truffelolie peper & zout
de              passie Creatief Koken kookvurige
olijfolie sjalot bloemkool kastanjechampignons knoflookteentjes
privacy beleid