Parmaham Porto gemarineerde meloen

Parmaham met in Porto gemarineerde meloen

Draai bolletjes uit de meloen met een parisiennelepeltje en marineer in witte Porto. Mix de rest van de meloen met witte Porto in de blender en dien op in aparte druppelglaasjes. Snipper de ham. Schep in een ijscoupe, afwisselend bolletjes, snippers, gesnipperde munt en overgiet met wat porto. Serveer daarbij een glaasje met Porto-meloenmix.
Een eenvoudige zomerse hors d’oeuvre is dit en zo klassiek als je het maar kan bedenken. Neem de tijd om bolletjes te draaien uit de meloen. Dat biedt net iets meer mogelijkheden qua presentatie.
cavaillon meloen witte Porto munt
Creatief Koken de              passie kookvurige

Parmaham

met in Porto

gemarineerde

meloen

Draai bolletjes uit de meloen met een parisiennelepeltje en marineer in witte Porto. Mix de rest van de meloen met witte Porto in de blender en dien op in aparte druppelglaasjes. Snipper de ham. Schep in een ijscoupe, afwisselend bolletjes, snippers, gesnipperde munt en overgiet met wat porto. Serveer daarbij een glaasje met Porto-meloenmix.
Een eenvoudige zomerse hors d’oeuvre is dit en zo klassiek als je het maar kan bedenken. Neem de tijd om bolletjes te draaien uit de meloen. Dat biedt net iets meer mogelijkheden qua presentatie.
Ingrediënten Bereiding
cavaillon meloen witte Porto munt
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français receptfiche receptfiche