koude soep met sinaasappel en tomaat

koude soep met sinaasappel en tomaat

ingrediënten - info sinaasappel tomaten
Houd enkele blaadjes basilicum apart. Snijd de tomaten en sinaasappels in stukken. De verhouding is ongeveer 1 op vier in gewicht. Doe er een handvol basilicumblaadjes bij en pureer in de blender met olijfolie en een scheutje witte balsamico, peper en zout. Zeef, giet in glazen en bewaar in de frigo. Werk af met reepjes gedroogde ham en basilicum voor het opdienen. Dit gerechtje is uitermate geschikt als aperitiefbordje in de zomer of nazomer.
verse basilicum olijfolie witte balsamico Parmaham
Creatief Koken de              passie kookvurige

koude soep

met sinaasappel

en tomaat

Houd enkele blaadjes basilicum apart. Snijd de tomaten en sinaasappels in stukken. De verhouding is ongeveer 1 op vier in gewicht. Doe er een handvol basilicumblaadjes bij en pureer in de blender met olijfolie en een scheutje witte balsamico, peper en zout. Zeef, giet in glazen en bewaar in de frigo. Werk af met reepjes gedroogde ham en basilicum voor het opdienen. Dit gerechtje is uitermate geschikt als aperitiefbordje in de zomer of nazomer.
ingrediënten - info sinaasappel tomaten
Ingrediënten Bereiding
verse basilicum olijfolie witte balsamico Parmaham
de              passie Creatief Koken kookvurige