ražnjići

paprikapoeder uienpoeder knoflook peper en zout
Maak een marinade van olijfolie, geplette knoflookteentjes, paprikapoeder, uienpoeder, peper en zout in een kom te mengen. Snijd het vlees in kleine stukjes. Vul er brochettes mee, kip en varken afzonderlijk. Leg de spiesjes een paar uur ondergedompeld in de marinade. Grill de brochettes een zestal minuten langs elke kant op de barbecue. Bedruip regelmatig met een lepeltje marinade.
Ražnjići zijn vleesspiesjes die in de hele Balkan deel uitmaken van een barbecuefestijn. Ze onderscheiden zich op twee manieren van de gewone brochettes zoals wij ze kennen. Voor de ražnjići worden kleinere stukjes vlees gebruikt. Deze worden vooraf gemarineerd in een redelijk pikante marinade.
ražnjići
varkensvlees kippenborstfilet olijfolie
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

ražnjići

Maak een marinade van olijfolie, geplette knoflookteentjes, paprikapoeder, uienpoeder, peper en zout in een kom te mengen. Snijd het vlees in kleine stukjes. Vul er brochettes mee, kip en varken afzonderlijk. Leg de spiesjes een paar uur ondergedompeld in de marinade. Grill de brochettes een zestal minuten langs elke kant op de barbecue. Bedruip regelmatig met een lepeltje marinade.
paprikapoeder uienpoeder knoflook peper en zout
Ražnjići zijn vleesspiesjes die in de hele Balkan deel uitmaken van een barbecuefestijn. Ze onderscheiden zich op twee manieren van de gewone brochettes zoals wij ze kennen. Voor de ražnjići worden kleinere stukjes vlees gebruikt. Deze worden vooraf gemarineerd in een redelijk pikante marinade.
ražnjići
varkensvlees kippenborstfilet olijfolie
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
soortgelijk gerecht:
de              passie Creatief Koken kookvurige