pasta met saliebotersaus

pasta met saliebotersaus

salie boter knoflook
De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
pasta
Creatief Koken de              passie kookvurige
print

pasta met

saliebotersaus

De saus. Smelt een ruime hoeveelheid boter op lage temperatuur, dat is maximum 45°C, zodat de eiwitten niet stollen. Scheur een handvol blaadjes salie. Pers een paar knoflookteentjes met de knoflookpers. Meng salie en knoflook met de boter. Verlaag de temperatuur naar maximum 35°C en laat de bereiding een uur staan. Kook ondertussen spaghetti of een andere soort pasta. Meng met de saliebotersaus.
salie boter knoflook
pasta
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige