Halveer een watermeloen en snijd er met de broodsnijmachine mooie dunne schijven van. Leg één schijf in het midden van een bord. Snijd een andere in de helft. Maak inkepingen in beide en schuif ze in elkaar.Dresseer het bord verder met plakjes buffelmozzarella, basilicumblaadjes, Parmaham en oude rode balsamico.
Seizoensgebonden productenDe meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.
Halveer een watermeloen en snijd er met de broodsnijmachine mooie dunne schijven van. Leg één schijf in het midden van een bord. Snijd een andere in de helft. Maak inkepingen in beide en schuif ze in elkaar.Dresseer het bord verder met plakjes buffelmozzarella, basilicumblaadjes, Parmaham en oude rode balsamico.
Hoeveelhedenvaningrediëntenworden slechtsvermeldalshetéchtnodigis.Zelf dejuistekeuzesmakenbijdeuitvoering vaneenrecept,metjouwpassievoorhet kookvuur, dat is creatief koken!