insalata caprese
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.

insalata caprese

Basilicum is een kruid dat enorm vaak gebruikt wordt in Italiaanse gerechten. In gedroogde vorm kan je het laten meekoken met de andere ingrediënten. Vers is het beter om de blaadjes zonder steel, op het einde van de bereiding toe te voegen, of als garnering. Gefrituurde balisicum is perfect als afwerking van een ‘chique’ opgetuigd bordje.
verse basilicum olijfolie balsamico peper & zout
buffelmozzarella vleestomaten
Creatief Koken de              passie kookvurige print

insalade caprese

Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.
Basilicum is een kruid dat enorm vaak gebruikt wordt in Italiaanse gerechten. In gedroogde vorm kan je het laten meekoken met de andere ingrediënten. Vers is het beter om de blaadjes zonder steel, op het einde van de bereiding toe te voegen, of als garnering. Gefrituurde balisicum is perfect als afwerking van een ‘chique’ opgetuigd bordje.
verse basilicum olijfolie balsamico peper & zout
buffelmozzarella vleestomaten
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 tomaten - kerstomaten 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 basilicum
selectie:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten:
de              passie Creatief Koken kookvurige