insalata caprese
ingrediënten - info buffelmozzarella vleestomaten
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.

insalata caprese

Basilicum is een kruid dat enorm vaak gebruikt wordt in Italiaanse gerechten. In gedroogde vorm kan je het laten meekoken met de andere ingrediënten. Vers is het beter om de blaadjes zonder steel, op het einde van de bereiding toe te voegen, of als garnering. Gefrituurde balisicum is perfect als afwerking van een ‘chique’ opgetuigd bordje.
verse basilicum olijfolie balsamico peper & zout
Creatief Koken de              passie kookvurige print

insalade caprese

ingrediënten - info buffelmozzarella vleestomaten
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.
Basilicum is een kruid dat enorm vaak gebruikt wordt in Italiaanse gerechten. In gedroogde vorm kan je het laten meekoken met de andere ingrediënten. Vers is het beter om de blaadjes zonder steel, op het einde van de bereiding toe te voegen, of als garnering. Gefrituurde balisicum is perfect als afwerking van een ‘chique’ opgetuigd bordje.
Ingrediënten Bereiding
verse basilicum olijfolie balsamico peper & zout
receptfiche receptfiche
de              passie Creatief Koken kookvurige