Hak de uien heel fijn en braad glazig in een beetje olijfolie. Voeg tomatenpuree toe en blus af met een beetje water. Voeg nu ketchup, honing en balsamico toe en laat even doorkoken. Breng nu de saus op smaak met sojasaus, chilipoeder en het kerriepoeder. Als de saus te dik is, ietsje verdunnen met water. Bak de braadworst en dien op met frietjes.

Thüringer Bratwurst

Een originele Thüringer Rostbratwurst is geografisch beschermd en mag alleen in dat gebied geproduceerd worden. De productie ervan is onderworpen aan duidelijke specificaties inzake samenstelling, smaak en grootte. Met andere woorden, een frituursnack met standing! Daarom wagen we het niet de worst (na) te maken. Die haal je gewoon in speciaalzaken, maar ook in winkelketens met Duitse roots. De saus is wél het uitproberen waard. En de combinatie van beiden: das schmeckt lecker!
250 gr ketchup 3 el balsamico 2 el honing ½ el sojasaus 1 tl chilipoeder 2 el kerriepoeder
Creatief Koken de              passie kookvurige
receptinfo print
Duitse braadworsten 2 uien 1 el tomatenpuree 2 el olijfolie

Thüringer Bratwurst

Een originele Thüringer Rostbratwurst is geografisch beschermd en mag alleen in dat gebied geproduceerd worden. De productie ervan is onderworpen aan duidelijke specificaties inzake samenstelling, smaak en grootte. Met andere woorden, een frituursnack met standing! Daarom wagen we het niet de worst (na) te maken. Die haal je gewoon in speciaalzaken, maar ook in winkelketens met Duitse roots. De saus is wél het uitproberen waard. En de combinatie van beiden: das schmeckt lecker!
Hak de uien heel fijn en braad glazig in een beetje olijfolie. Voeg tomatenpuree toe en blus af met een beetje water. Voeg nu ketchup, honing en balsamico toe en laat even doorkoken. Breng nu de saus op smaak met sojasaus, chilipoeder en de kerriepoeder. Als de saus te dik is, ietsje verdunnen met water. Bak de braadworst en dien op met frietjes.
250 gr ketchup 3 el balsamico 2 el honing ½ el sojasaus 1 tl chilipoeder 2 el kerriepoeder
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
bijpassend gerecht:
de              passie Creatief Koken kookvurige
Duitse braadworsten 2 uien 1 el tomatenpuree 2 el olijfolie