tion" content="001lKnBbVB_MBqKOsUo6-x8j8v0p09WeyBy6vRig1b0" />
sorbet met akvavit

sorbet met akvavit

40 cl water 20 g kristalsuiker 10 cl akvavit
Rasp de zeste van 2 limoenen en doe dit samen met het water en de suiker in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat 5 minuten inkoken. Laat deze suikersiroop volledig afkoelen en meng daarna met het limoensap en de akvavit. Doe deze bereiding in de ijsmachine en werk af op sorbetstand. Voeg halfweg een licht opgeklopt eiwit toe. Afwerking. Schep het sorbet in coupes en werk af, bijvoorbeeld met muntblaadjes.
de              passie Creatief Koken kookvurige
2 limoenen 1 eiwit 10 cl limoensap
Serveer met een borrelglas ijskoude akvavit als smaakverfrisser net voor het hoofdgerecht in een feestmenu. Een andere, spectaculaire manier om het borrelglaasje akvavit te presenteren is, door de fles, zonder dop, in te vriezen in een champagne-emmer gevuld met water en kerstversiering. Net voor het serveren de emmer even onder de kraan met heet water houden, zodat het ijsblok loskomt van de rand.
Cuisine Créative Recettes en français sorbet met akvavit 2 Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

sorbet met akvavit

Rasp de zeste van 2 limoenen en doe dit samen met het water en de suiker in een steelpannetje. Breng aan de kook en laat 5 minuten inkoken. Laat deze suikersiroop volledig afkoelen en meng daarna met het limoensap en de akvavit. Doe deze bereiding in de ijsmachine en werk af op sorbetstand. Voeg halfweg een licht opgeklopt eiwit toe. Afwerking. Schep het sorbet in coupes en werk af, bijvoorbeeld met muntblaadjes.
40 cl water 20 g kristalsuiker 10 cl akvavit
Bereiding Ingrediënten
2 limoenen 1 eiwit 10 cl limoensap
Een andere, spectaculaire manier om het borrelglaasje akvavit te presenteren is, door de fles, zonder dop, in te vriezen in een champagne-emmer gevuld met water en kerstversiering. Net voor het serveren de emmer even onder de kraan met heet water houden, zodat het ijsblok loskomt van de rand.
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Serveer met een borrelglas ijskoude akvavit als smaakverfrisser net voor het hoofdgerecht in een feestmenu.
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken privacy beleid