braambessen mango en mascarpone

braambessen met mango en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala tot een homogene massa. Schep het mengsel in een spuitzak. Schaaf een reep pure chocolade en verdeel het schaafsel over een dessertbordje. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe, geschilde mango. Maak een brede strook met de schijfjes, in het midden van het bord, op de chocolade. Spuit in het midden een streep mascarponemengsel en schik daarop een paar mooie braambessen.
pure chocolade 2 eidooiers 10 cl Marsala 4 el suiker
Creatief Koken de              passie kookvurige
braambessen mango 250 g mascarpone
print

braambessen

met mango

en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala tot een homogene massa. Schep het mengsel in een spuitzak. Schaaf een reep pure chocolade en verdeel het schaafsel over een dessertbordje. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe, geschilde mango. Maak een brede strook met de schijfjes, in het midden van het bord, op de chocolade. Spuit in het midden een streep mascarponemengsel en schik daarop een paar mooie braambessen.
pure chocolade 2 eidooiers 10 cl Marsala 4 el suiker
de              passie Creatief Koken kookvurige
braambessen mango 250 g mascarpone
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
mango  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 braambessen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
meer recepten van zoete bereidingen: