Kerstparfait met noten

Kerstparfait met noten

200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte sinaasappelschil
Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, gekonfijte sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes in een chocoladesausje.
4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemompoeder ½ tl nootmuskaat 50 cl room
Creatief Koken de              passie kookvurige

Kerstparfait

met noten

Bereiding Ingrediënten
4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemompoeder ½ tl nootmuskaat 50 cl room
200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte sinaasappelschil
Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, gekonfijte sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes in een chocoladesausje.
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français de              passie Creatief Koken kookvurige