Kerstparfait met noten

Kerstparfait met noten

200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte biosinaasappel
Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes in een chocoladesausje.
de              passie Creatief Koken kookvurige
4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemom ½ tl nootmuskaat 50 cl room
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

Kerstparfait

met noten

Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes.
Bereiding Ingrediënten
4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemom ½ tl nootmuskaat 50 cl room
200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte biosinaasappel
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid