ricottamousse frambozencoulis

ricottamousse, aardbeien en frambozencoulis

ingrediënten - info aardbeien ricotta munt frambozen kristalsuiker
Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen bovenop een spiegel van de coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt biocitroen
Creatief Koken de              passie kookvurige

ricottamousse,

aardbeien en

frambozencoulis

Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen bovenop een spiegel van de coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
ingrediënten - info aardbeien ricotta munt frambozen fijne suiker
Bereiding Ingrediënten
frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt biocitroen
de              passie Creatief Koken kookvurige
receptfiche receptfiche privacy beleid Cuisine Créative Recettes en français
de              passie Creatief Koken kookvurige