ricottamousse frambozencoulis

ricottamousse, aardbeien en frambozencoulis

Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen bovenop een spiegel van de coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt biocitroen
Creatief Koken de              passie kookvurige
aardbeien ricotta munt frambozen kristalsuiker
print

ricottamousse,

aardbeien en

frambozencoulis

Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen bovenop een spiegel van de coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt biocitroen
de              passie Creatief Koken kookvurige
aardbeien ricotta munt frambozen kristalsuiker
BEREIDING INFO @ RECEPT INGREDIËNTEN De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten print recept print print print recept recept
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
aardbeien  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
selectie
kruimelpad
meer recepten van zoete bereidingen: