kaasfondue royal

kaasfondue royal

Wrijf de binnenkant van een koude fonduepan in met een knoflookpasta. Doe er een scheutje citroensap en een glas Zwitserse witte wijn in en warm op. Rasp ondertussen de kazen (zie boodschappenlijst). Los een soeplepel maïzena op in een glas Kirsch. Doe de geraspte kazen bij de wijn en laat opwarmen tot ze gesmolten zijn. Voeg er dan de Kirschbereiding bij en meng goed tot een homogene massa. Breng op smaak met peper uit de molen en nootmuskaat.
ingrediënten - info gruyère emmenthaler appenzeller kirsch fendant du Valais maïzena nootmuskaat
Geef er een Zwitserse wijn bij, de Fendant bijvoorbeeld, maar voorzie ook een klassieke droge Franse witte wijn, want niet iedereen is gek op het Zwitserse gealcoholiseerde Alpenwater.
Presenteer op een bord de bloemkoolroosjes, mini- champignonnetjes en blokjes gekookte ham. Zet daarbij een mand gesneden stokbrood en als bijgerecht (niet bedoeld om in de fonduepan te hangen) een slakom met gesneden kropsla en gehalveerde kerstomaatjes. Je gasten kunnen nu naar keuze hun spiesjes vullen met stokbrood, groenten en charcuterie.
de              passie Creatief Koken kookvurige
citroen knoflookpasta gekookte hamblokjes stokbrood champignons bloemkool kerstomaatjes kropsla peper uit de molen
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken

kaasfondue royal

ingrediënten - info gruyère emmenthaler appenzeller kirsch fendant du Valais maïzena nootmuskaat
Geef er een Zwitserse wijn bij, de Fendant bijvoorbeeld, maar voorzie ook een klassieke droge Franse witte wijn, want niet iedereen is gek op het Zwitserse gealcoholiseerde Alpenwater.
Presenteer op een bord de bloemkoolroosjes, mini-champignonnetjes en blokjes gekookte ham. Zet daarbij een mand gesneden stokbrood en als bijgerecht (niet bedoeld om in de fonduepan te hangen) een slakom met gesneden kropsla en gehalveerde kerstomaatjes. Je gasten kunnen nu naar keuze hun spiesjes vullen met stokbrood, groenten en charcuterie.
Wrijf de binnenkant van een koude fonduepan in met een knoflookpasta. Doe er een scheutje citroensap en een glas Zwitserse witte wijn in en warm op. Rasp ondertussen de kazen (zie boodschappenlijst). Los een soeplepel maïzena op in een glas Kirsch. Doe de geraspte kazen bij de wijn en laat opwarmen tot ze gesmolten zijn. Voeg er dan de Kirschbereiding bij en meng goed tot een homogene massa. Breng op smaak met peper uit de molen en nootmuskaat.
Bereiding Ingrediënten
citroen knoflookpasta gekookte hamblokjes stokbrood champignons bloemkool kerstomaatjes kropsla peper uit de molen
de              passie Creatief Koken kookvurige Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid