croque met
zongedroogde
tomaatjes
Tomatenpesto: laat de zongedroogde
tomaatjes uitlekken en mix tot een smeuïge
pasta met een scheutje rode balsamico.
Smeer een toastje in met deze tomatenpesto,
beleg het met schijfjes mozzarella en geraspte
Parmezaan. Leg op het andere toastje een
laagje gehakte basilicum.
olijfolie
toastbrood
zongedroogde
tomaatjes
(op olie)
basilicum
Sluit de croques, besproei de bovenkant met
olijfolie en bedek met geraspte Parmezaan.
Zet ze een tiental minuutjes in een oven op
210°C en de laatste minuut onder de grill,
zodat de kaas mooi kleurt.
balsamico
parmezaan
mozzarella
Hoeveelheden
van
ingrediënten
worden
slechts
vermeld
als
het
écht
nodig
is.
Zelf
de
juiste
keuzes
maken
bij
de
uitvoering
van
een
recept,
met
jouw
passie
voor
het
kookvuur, dat is
creatief koken
!
selectie:
kruimelpad:
meer vegetarische recepten: