croque met zongedroogde tomaatjes
Tomatenpesto: laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en mix tot een smeuïge pasta met een scheutje rode balsamico. Smeer een toastje in met deze tomatenpesto, beleg het met schijfjes mozzarella en geraspte Parmezaan. Leg op het andere toastje een laagje gehakte basilicum.
olijfolie toastbrood zongedroogde tomaatjes (op olie) basilicum
ingrediënten - info balsamico parmezaan mozzarella

croque met zongedroogde tomaatjes

Sluit de croques, besproei de bovenkant met olijfolie en bedek met geraspte Parmezaan. Zet ze een tiental minuutjes in een oven op 210°C en de laatste minuut onder de grill, zodat de kaas mooi kleurt.
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

croque met

zongedroogde

tomaatjes

Tomatenpesto: laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en mix tot een smeuïge pasta met een scheutje rode balsamico. Smeer een toastje in met deze tomatenpesto, beleg het met schijfjes mozzarella en geraspte Parmezaan. Leg op het andere toastje een laagje gehakte basilicum.
olijfolie toastbrood zongedroogde tomaatjes (op olie) basilicum
ingrediënten - info balsamico parmezaan mozzarella
Bereiding Ingrediënten
Sluit de croques, besproei de bovenkant met olijfolie en bedek met geraspte Parmezaan. Zet ze een tiental minuutjes in een oven op 210°C en de laatste minuut onder de grill, zodat de kaas mooi kleurt.
de              passie Creatief Koken kookvurige