gegrild geitenkaasje
Omwikkel de kaasjes met ontbijtspek en bak ze in een hete pan in een beetje olijfolie. Maak een vinaigrette van gelijke delen olijfolie en balsamico met een lepeltje Luikse siroop. Dresseer een bord met gemengde sla, mais, gebakken spekjes, geroosterde pijnboompitjes en gehalveerde kerstomaatjes.
Een salade met gegrilde geitenkaas staat op bijna elke menukaart van eethuisjes, tavernes en bistro’s in onze streken. Maar thuis en zelf gemaakt, smaakt het natuurlijk stukken beter. Zeker als je tafelgenoten je er een complimentje voor geven… Collega’s hobbykoks, laat ons er maar eens goed op los variëren en beschouw deze versie van het recept louter en alleen als een aanzet om er iets méér en anders van te maken. Succes ermee!

gegrild geitenkaasje

kerstomaatjes Luikse siroop parmesan mais spekjes olijfolie rode balsamico
Maak warme toastjes, smeer daarop een laagje Luikse siroop en leg daarop een gegrild kaasje. Leg een kaasje met toast in het midden van elk bord. Werk af met de vinaigrette en schilfers parmezaan.
geitenkaasje ontbijtspek gemengde sla toastbrood pijnboompitjes
de              passie Creatief Koken kookvurige
print

gegrild geitenkaasje

Een salade met gegrilde geitenkaas staat op bijna elke menukaart van eethuisjes, tavernes en bistro’s in onze streken. Maar thuis en zelf gemaakt, smaakt het natuurlijk stukken beter. Zeker als je tafelgenoten je er een complimentje voor geven… Collega’s hobbykoks, laat ons er maar eens goed op los variëren en beschouw deze versie van het recept louter en alleen als een aanzet om er iets méér en anders van te maken. Succes ermee!
Omwikkel de kaasjes met ontbijtspek en bak ze in een hete pan in een beetje olijfolie. Maak een vinaigrette van gelijke delen olijfolie en balsamico met een lepeltje Luikse siroop. Dresseer een bord met gemengde sla, mais, gebakken spekjes, geroosterde pijnboompitjes en gehalveerde kerstomaatjes.
kerstomaatjes Luikse siroop parmesan mais spekjes olijfolie rode balsamico
Maak warme toastjes, smeer daarop een laagje Luikse siroop en leg daarop een gegrild kaasje. Leg een kaasje met toast in het midden van elk bord. Werk af met de vinaigrette en schilfers parmezaan.
geitenkaasje ontbijtspek gemengde sla toastbrood pijnboompitjes
INGREDIËNTEN BEREIDING INFO @ RECEPT
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept
selectie:
kruimelpad:
meer recepten met vlees:
de              passie Creatief Koken kookvurige