kastanjechampignons met truffel

culinaire room ui knoflook peterselie gruyère peper en zout
Kuis de champignons en halveer ze. Snipper een ui en plet een tweetal knoflookteentjes. Zet geraspte gruyère en gehakte peterselie klaar. Bak de uisnippers aan met geplet knoflook in een pan met een paar scheuten olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze goudbruin. Laat het meeste vocht verdampen. Voeg de truffelschilfers met hun olie uit het bokaaltje toe. Roer om en voeg wat gehakte peterselie toe. Breng op smaak met truffelpoeder, peper en zout. Giet er een paar scheutjes culinaire room bij en laat indikken. Schep de bereiding in individuele potjes die ovenvast zijn. Bestrooi ze met geraspte gruyère en zet ze onder de ovengrill tot de kaas kleurt. Onmiddellijk opdienen is het best.
Creatief Koken de              passie kookvurige
kastanjechampignons truffel op olie olijfolie truffelpoeder
print

kastanje-

champignons

met truffel

culinaire room ui knoflook peterselie gruyère peper en zout
INGREDIËNTEN
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
BEREIDING INFO @ RECEPT print recept print print print recept recept De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: 01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06 truffel
voorbeeld van toepassing:
selectie:
kruimelpad:
Kuis de champignons en halveer ze. Snipper een ui en plet een tweetal knoflookteentjes. Zet geraspte gruyère en gehakte peterselie klaar. Bak de uisnippers aan met geplet knoflook in een pan met een paar scheuten olijfolie. Voeg de champignons toe en bak ze goudbruin. Laat het meeste vocht verdampen. Voeg de truffelschilfers met hun olie uit het bokaaltje toe. Roer om en voeg wat gehakte peterselie toe. Breng op smaak met truffelpoeder, peper en zout. Giet er een paar scheutjes culinaire room bij en laat indikken. Schep de bereiding in individuele potjes die ovenvast zijn. Bestrooi ze met geraspte gruyère en zet ze onder de ovengrill tot de kaas kleurt. Onmiddellijk opdienen is het best.
de              passie Creatief Koken kookvurige
kastanjechampignons truffel op olie olijfolie truffelpoeder