rodekoolsaus

rodekoolsaus

ingrediënten - info rodekool uien knoflook zoete appeltjes bruine suiker appelsap cranberrysap appelazijn
gedroogde cranberries sultanrozijntjes rode wijn laurierpoeder jeneverbessen kruidnagel steranijspoeder appeljenever peper en zout bindmiddel
Voeg het vocht toe: cranberrysap, appelsap, een paar scheuten appelazijn en een glas rode wijn. Zorg ervoor dat alle ingrediënten niet alleen ondergedompeld zijn, maar veeleer ‘zwemmen’ in de pot. Voeg daartoe verder appel- en cranberrysap toe. Breng de bereiding aan de kook, verlaag het vuur en laat minstens een half uurtje sudderen. Controleer of de rodekool voldoende gaar is. Zeef en laat het kookvocht verder inkoken. Kruid bij met peper en zout. Giet er een groot glas appeljenever bij en laat de alcohol verdampen. Bind de saus met wat vloeiende bloem opgelost in water of een ander bindmiddel.
Verwijder de harde kern uit een kleine rodekool. Snijd de kool in grote stukken. Schil de appeltjes, een grote ui en een paar teentjes knoflook. Steek de grofste raspschijf in de blender. Rasp alle groenten en fruit samen. Schep de geraspte ingrediënten in een kookpot. Voeg toe: een paar eetlepels bruine suiker, gedroogde cranberries en sultanrozijntjes. Voeg kruiding toe: een koffielepel laurierpoeder, een paar stuks kruidnagel, een tiental geplette jeneverbessen en een koffielepel steranijspoeder.
Creatief Koken de              passie kookvurige

rodekoolsaus

bereiding
receptfiche receptfiche ingrediënten
ingrediënten - info rodekool uien knoflook zoete appeltjes bruine suiker appelsap cranberrysap appelazijn
gedroogde cranberries sultanrozijntjes rode wijn laurierpoeder jeneverbessen kruidnagel steranijspoeder appeljenever peper en zout bindmiddel
Voeg het vocht toe: cranberrysap, appelsap, een paar scheuten appelazijn en een glas rode wijn. Zorg ervoor dat alle ingrediënten niet alleen ondergedompeld zijn, maar veeleer ‘zwemmen’ in de pot. Voeg daartoe verder appel- en cranberrysap toe. Breng de bereiding aan de kook, verlaag het vuur en laat minstens een half uurtje sudderen. Controleer of de rodekool voldoende gaar is. Zeef en laat het kookvocht verder inkoken. Kruid bij met peper en zout. Giet er een groot glas appeljenever bij en laat de alcohol verdampen. Bind de saus met wat vloeiende bloem opgelost in water of een ander bindmiddel.
rodekoolsaus Cuisine Créative Recettes en français
Verwijder de harde kern uit een kleine rodekool. Snijd de kool in grote stukken. Schil de appeltjes, een grote ui en een paar teentjes knoflook. Steek de grofste raspschijf in de blender. Rasp alle groenten en fruit samen. Schep de geraspte ingrediënten in een kookpot. Voeg toe: een paar eetlepels bruine suiker, gedroogde cranberries en sultanrozijntjes. Voeg kruiding toe: een koffielepel laurierpoeder, een paar stuks kruidnagel, een tiental geplette jeneverbessen en een koffielepel steranijspoeder.
de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige