funghi porcini whiskyroomsaus

funghi porcini whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
ingrediënten - info gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel
Creatief Koken de              passie kookvurige

funghi porcini

whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
bereiding Ingrediënten
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
ingrediënten - info gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel
receptfiche receptfiche Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid de              passie Creatief Koken kookvurige de              passie Creatief Koken kookvurige