funghi porcini whiskyroomsaus

funghi porcini whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
ingrediënten - info gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

funghi porcini

whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel
privacy beleid