funghi porcini whiskyroomsaus

funghi porcini whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
Creatief Koken de              passie kookvurige
gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel
print

funghi porcini

whiskyroomsaus

room oregano tijm rozemarijn salie peper en zout
Zet de gedroogde funghi (paddenstoelen) een kwartiertje te week in lauw water. Giet er dan een gelijke hoeveelheid kippenfond bij samen met een paar blaadjes salie, takjes tijm, oregano en rozemarijn. Breng aan de kook. Laat met 1/3 inkoken. Zeef de saus en voeg een paar scheutjes room toe en een borrelglas whisky. Kruid met peper en zout en laat verder inkoken. Bind de saus met maïszetmeel. Breng op smaak met nog wat peper, zout en whisky.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
gedroogde funghi porcini kippenfond whisky maïszetmeel